Uw producties op maat zijn slechts één klik verwijderd

Wij bieden expertise op het gebied van moleculaire biologie, synthetische biologie en immunologie om u te ondersteunen bij uw onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten.

Onze diensten

purple ribbon
purple ribbon
Synthetisches Gen

Al bijna 20 jaar heeft ons team, gespecialiseerd in gensynthese, met succes duizenden genen geproduceerd en is het een belangrijke speler geworden in de synthetische biologie in Europa. Door gebruik te maken van onze ervaring op het gebied van oligonucleotidesynthese en DNA-sequencing kunnen wij u de beste diensten tegen de beste prijs aanbieden.

refill of liquid on tubes
refill of liquid on tubes
Peptide

Elk GeneCust-peptide wordt geanalyseerd met massaspectrometrie en HPLC. Kwaliteitscontrolegegevens worden bij elk peptide verstrekt. Voor de meeste peptiden bedraagt ​​de productietijd ongeveer drie weken. Dit tijdsbestek kan variëren afhankelijk van de lengte en complexiteit van het peptide. Ten slotte zijn de prijzen voor onze peptidesyntheseservice bijzonder laag.

an image of a red and black substance
an image of a red and black substance
black and gray metal tool
black and gray metal tool
Oligonucleotides

De kwaliteit van GeneCust-oligonucleotiden wordt niet alleen gewaarborgd door de tritylcontrole van elke synthese, maar ook door strenge kwaliteitscontrole die elk oligonucleotide verifieert. Alle oligo's worden dus geanalyseerd door middel van elektroforese voordat ze worden verzonden.

SiRNA

Alle SiRNA's ondergaan talrijke kwaliteitscontroles en worden geproduceerd onder de ISO9000-norm. De producten worden gezuiverd door middel van HPLC, waardoor een SiRNA-zuiverheid >97% wordt gegarandeerd en gekwantificeerd door middel van spectrofotometrie. De SiRNA's worden geleverd met hun technische fiche, inclusief naam, sequentie, concentratie, hoeveelheden in OD en nmol, Tm, MW, extinctiecoëfficiënt en zuiveringsprofiel. Chemische

Antikörper

GeneCust biedt u een kwaliteitsservice voor de productie van uw polyklonale of monoklonale antilichamen. Onze diensten omvatten antigeenontwerp, immunogene peptidesynthese en antilichaamproductie. U kunt ook polyklonale of monoklonale antilichamen van ratten verkrijgen, die met name worden gebruikt voor onderzoek naar menselijke pathologieën bij muizen.

Expression und Reinigung von Proteinen

Van gen tot eiwit: Dankzij onze gensyntheseservice kunnen wij uw project starten vanuit uw cDNA of alleen de sequentie. Hierdoor kunnen wij uw eiwitten binnen een redelijke termijn produceren. Wanneer we een sequentie ontvangen, analyseren we deze om de kenmerken ervan te definiëren (MW, pI, oplosbaarheid, gevoeligheid voor oxidatie, hydrofobiciteit, enz.). Deze studie maakt het mogelijk om productieprotocollen aan te passen aan de aard van elk eiwit.

purple ribbon
purple ribbon

Bij GeneCust zijn we gespecialiseerd in productiediensten op maat in de moleculaire biologie, synthetische biologie en immunologie. Ons team van experts staat klaar om u te ondersteunen bij uw onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten.

person writing on white paper
person writing on white paper

Contact

Voor meer informatie over onze diensten of voor elk samenwerkingsverzoek, aarzel niet om ons te contacteren.

a person typing on a laptop on a table
a person typing on a laptop on a table